virkad.blogg.se

Vardagsliv med inslag av virkning och andra handarbetsformer.

efter några dagar lugn kommer det alltid tillbaka med nya händelser

Publicerad 2016-03-11 20:46:53 i Vardag,

Så nu har vi haft 4 dagar som varit lugnare med aktiviteten hemma. Det har smällt i köket och varit obehagligt i hallen men det kallar vi "lugnt" och när den "lugna" tiden är över händer det ofta nya saker och det är inte trevligt alls.
 
Och nya saker har det hänt.
 
Efter 4 dagar började det igen, förföljd i hallen, yrsel i hallen, skepnad i hallen när vi är i köket ALLTID från samma håll kommer "den". Smällar i köket, Ljud. Det vanliga.
 
Men så kom en ny sak när sambon tagit på sig jackan för att åka till jobbet då tog en hand honom hårt i överarmen, klämde till och släppte. Han sa det när det hände och då var det inte jättekul att vara själv hemma till 24. Den dagen tänkte jag mycket på det, eftersom jag vet att händer det 1 sak händer det ALLTID flera saker.
Så jag var allt utom lugn den dagen.
 
Samma eftermiddag innan middagen skulle jag diska, men kände mig förföljd i köket, någon precis bakom, det var otrevligt och jag började inte ens diska jag ville inte vara där alls så jag gick mot vardagsrummet och en meter innan jag kom dit smällde det till bakom vid ytterdörren som en fylld papperspåse trillade och prasslade (det fanns ingenting som kan låta vid dörren eller i hallen)
jag blev rädd av ljudet och skrek till precis när jag klev in i vardagsrummet.
 
"Blev du rädd mamma?"
"Nej jag blev inte rädd"
"Det lät som att du blev rädd"
"Nej... Jag smällde i stortån så det gjorde ont"
 
Jag vill inte att barnen ska veta något.
 
Dagen efter. Igår. Så skulle jag också vara ensam med barnen till runt 23.
Dagen gick bra men kvällen var inte rolig.
 
Jag tittade på tv och somnade i 5 minuter och så vaknade jag och först hann jag tänka "åh varför sover jag med munnen öppen"
Jag stängde munnen och då (det här låter... Jag vet inte vad, men allvarligt) känner jag ett litet finger som petar in långt i näsan!!!!!!!!!!!!!
Jag flyttar huvudet men det är kvar och då trycker jag med 2 fingrar över näsan och då slutar det.
 
Det finns inga flugor och du har säkert andats in en fluga i näsan någon gång men det var inte en fluga, dom finns inte ens inne nu. Det var inte kallt heller. Om min 3 åring skulle försöka peta in sitt finger i min näsa precis så var det, långt in.
 
Det känndes precis som ett barnfinger.
 
Nu ska du inte tro att min son har som intresse att peta i någon annans näsa än hans egen för det gör han inte, men precis så var det.
 
Jag blev arg. Att röra är inte okej!
Klockan var inte ens 22 så jag gjorde som vanligt resten av kvällen, låg still med täcket upp till halsen och tittade på tv.
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

25-årig 2-barnsmamma med stort intresse av handarbete.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela